Fiica lui Corneliu Vadim Tudor s-a înscris în AUR. „Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic”

După mai bine de 8 ani de la deceseul lui Corneliu Vadim Tudor, fiica acestuia, Lidia a anunțat faptul că dorește să se implice activ în viața politică.

Lidia Vadim Tudor nu este la prima aventură în politică. Văzută de către membri PRM-ului drept succesoarea morală a lui Corneliu Vadim Tudor, această a ocupat imediat după moartea tatălui sau pentru o scurtă perioadă de timp funcția de președinte al Partidului România Mare.

De asemenea, este probabil mai puțin cunoscut faptul că Revista România Mare încă există și poate fi achiziționata de la chioșcurile de ziare, Lidia Vadim Tudor ocupând funcția de Redactor-Șef in cadrul acestei publicații.

Ieri, în timpul unei emisiuni televizate pe postul Antena 3 CNN, Lidia Vadim Tudor și George Simion și-au făcut apariția braț la braț în studiourile postului TV.

Cei doi au anunțat că fiica lui Corneliu Vadim Tudor s-a înscris în partidul lui George Simion. 

Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic, asta cu siguranță, și să-i duc mai departe moștenirea morală pe care ne-a lăsat-o tuturor. Am luat destul de târziu această decizie, la opt ani după ce tata a plecat dintre noi. […] Din păcate, el nu a apucat să îndrezărească această speranță, pentru că a plecat mult prea devreme, mult prea obosit și mult prea sătul de tot ceea ce se întâmpla în politica românească.” a transmis Lidia Vadim Tudor

Adeziunea la AUR a fiicei fondatorului PRM este probabil produsul eforturilor celor din conducerea AUR de a coaliza un pol conservator și naționalist în vederea anului electoral 2024.

Suntem tineri, vrem să ne construim un viitor și cred că moștenirea lui Vadim Tudor trebuie continuată. De-abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat, şi am fost, aşa cum a spus, vânduţi.

Fac echipă și cu Lidia Vadim Tudor, și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor și cu toți cei din generația noastră care au aceleași crezuri.” a declarat George Simion.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *