Superliga: Rapid a învins pe U Cluj, la Mediaş, cu 3-0, în etapa a doua

Echipa bucureşteană Rapid a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia U Cluj, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

În prima repriză de la Mediaş, partida a fost una echilibrată. Rapid a avut cea mai mare ocazie de gol în minutul 40, când Funsho Bamgboye a primit de la Dugandzic, dar a trimis direct în braţele lui Gorcea. Giuleşteni au deschis totuşi scorul, în minutul 45, prin Dugandzic, şut deviat de la marginea careului.

Repriză secundă a început cu marea ocazie a lui Cîrjan. Acesta a primit de la Funsho Bamgboye, a intrat în careu şi a încercat să îl dribleze pe Gorcea, care i-a suflat balonul.

În minutul 62 Vătăjelu a trimis în propria poartă un balon centrat de pe stânga şi bucureştenii conduceau cu 2-0. Chipciu a trimis în bară, în minutul 68, dar golul a venit tot în poarta gazdelor. Papeau a înscris în minutul 72 stabilind scorul final.

U CLUJ: Gorcea – R. Dimitrov, Miron, B. Mitrea, Vătăjelu (Calcan 66) – Bic (I. Filip 66), Bordeianu – Chipciu, Nistor, I. Stoica (Hofman 88) – Popadiuc (D. Popa 46). ANTRENOR: Anton Petrea

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, I. Cristea (P. Iacob 80), Braun – Oaidă (Costache 83), Al. Albu, Papeau (Kait 83) – Funsho Bamgboye (Emmers 90), Dugandzic, Cîrjan (Pănoiu 90). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Bic 26, Nistor 27, Vătăjelu 37 / Papeau 25

Arbitri: Iulian Călin – Ferencz Tunyogi, Valentin Dumitru – Cătălin Buşi

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Robert Avram

Observator: Zoltan Szekely

Dan Nistor: Dacă ne prezentăm la următoarele meciuri cum ne-am prezentat astăzi, clar că nu e bine

Dan Nistor, jucătorul echipei U Cluj, crede că formaţia sa mai are nevoie de timp pentru a deveni o echipă mai unită şi cu relaţii de joc mai bune.

„Scorul este mult prea mare, cred eu, dar asta este, trebuie să fim atenţi şi în meciurile viitoare să facem mai puţine greşeli. S-au schimbat foarte mulţi jucători, până se creează o legătură între noi, mai durează. Dacă ne prezentăm la următoarele meciuri cum ne-am prezentat astăzi, clar că nu e bine. Nu trebuie să ne căutăm scuze. În seara asta cei de la Rapid au fost mai buni, au meritat victoria. Trebuie să punem capul în pământ şi să vedem unde am greşit. Chiar dacă jucăm aceste cinci meciuri în deplasare, după care vom reveni acasă, până atunci trebuie să acumulăm puncte. Important e să fim o echipă, când pierdem, pierdem toţi, iar când câştigăm, câştigăm toti şi sunt convins că pe viitor vom fi deveni o familie, cum am fost anul trecut”, a declarat Dan Nistor.

Echipa bucureşteană Rapid a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia U Cluj, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

 

Distribuie articolul pe social media: