VIDEO Despre Planul Național de Cancer, accesul femeilor rome la medicamente și problemele din medicină într-o nouă emisiune AGORA!

Emisiunea online de dezbateri AGORA revine cu o nouă ediție, miercuri, 16 august, de la ora 14.00, pe pagina de facebook Curierul de Cluj și va fi realizată de jurnalistul clujean Tiberiu Fărcaș, editor-coordonator al siteului, alături de invitatul său.

Emisiunea va aborda o temă care a suscitat multe discuții vara aceasta pe plan național, a dus și la proteste de stradă. E vorba de Planul Național de Cancer, inițiat de chirurgul oncolog clujean Patriciu Achimaș-Cadariu, care e și deputat PSD Cluj,  împreună cu alți specialiști, finalizat, gripat și apoi relansat. De asemenea vom discuta despre accesul femeilor rome la medicamente și asistență pentru cancer dar și despre  eficientizarea sistemului de sănătate, perspective academice și de sănătate ale Clujului.

Invitatul AGORA în a treia ediție din acest sezon este deci deputatul PSD și chirurgul oncolog Patriciu Achimaș-Cadariu, fost ministru al Sănătății.

Ne vedem miercuri, 9 august, de la ora 14.00, live pe facebook la Curierul de Cluj!

Distribuie articolul pe social media: