Alertă! Un bărbat în scaun cu rotile, din comuna Florești, a fost dat dispărut, poliția îl caută

Polițiștii cer ajutorul clujenilor pentru găsirea unui bărbat de 63 de ani, din comuna Florești, dat dispărut de familie.

Petraș Ioan, un bărbat în scaun cu rotile din comuna Florești, a plecat vineri, 18 august de acasă și nu s-a mai întors. Familia a cerut ajuor poliiștilor pentru depistarea bărbatului, iar clujenii care l-au văzut sunt rugați să apeleze la 112.

„La data de 18 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că numitul Petraș Ioan, în vârstă de 63 de ani, persoană aflată în scaun cu rotile, a plecat voluntar la aceeași dată, în jurul orei 17.00, de la imobilul situat în localitatea Florești, comuna Florești, iar până în prezent nu a mai revenit. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!”, a transmis IPJ Cluj

Semnalmente– înălțime 1.71 m, aproximativ 56 kg, păr cărunt, ochi vezi, mustață căruntă.

La momentul plecării bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare neagră cu dungi albastre, tricou de culoare gri, șapcă cu cozoroc de culoare neagră.

„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul plecat voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, a mai transmis IPJ Cluj.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *