Alin Coleșa, deputat AUR Cluj, despre un nou referendum pentru familie: ”În prima fază a guvernării AUR nu, dar după aceea ne putem gândi”

Deputatul AUR de Cluj, Alin Coleșa a declarat în cadrul emisiunii AGORA live găzduită pe pagina de facebook Curierul de Cluj că un nou referendum pentru familie s-ar putea face în a doua parte a unei guvernări AUR, dacă formațiunea politică ajunge la guvernare.

Eu mi-am pus întrebarea asta de mai multe ori dar nu a fost contextul să o discut cu colegii mei în mod special, poate am atins-o așa uneori.

În primul rând, în primă fază, să fim cinstiți, noi trebuie să avem rezultate economice. Primele noastre măsuri vor fi economice. Apoi vor fi culturale, duhovnicești, care țin de educație, de familie, de chestiuni de felul ăsta.

Dar, în timp, în timpul următorului mandat, cred că este o chestiune care ar trebui discutată, dar nu în primă fază. Fiind un referendum trebuie pregătit bine, pregătirea înseamnă alocarea de multe resurse și energie care trebuie mutate din alte domenii.

Cu siguranță ne poziționăm de partea familiei tradiționale, formată dintr-un  bărbat și femeie și vrem să o avem în Constituție”, a spus deputatul clujean.

Declaratia este la minutul 31:10

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *