Bătrânica „tămăduitoare” care face minuni. Iată în ce organ își introduce limba pentru a vindeca oamenii! VIDEO

Hava Čebić o bătrânică de 86 de ani din satul Crnjeva de lângă orașul Zavidovići din Bosnia și Hertegovina este probabil singura persoană din lume care folosește o metodă inovativă pentru a vindeca ochii oamenilor. Acum mai bine de 40 de ani această a fost învățată de către o altă femei din satul natal o tehnică iesita din comun cu care să scoată corpurile străine care ajungeau în ochii oamenilor.

Din acel moment doamna Cebic a devenit cunoscuta în rândurile pacienților cu probleme de natură oftalmologică. Ea nu a fost vizitata doar de oameni din Bosnia și Herțegovina, această susținând că persoane din America, China sau Rusia i-au trecut pragul gospodăriei. Procedura nu durează mult, iar înainte de îndepărtarea efectivă a corpului străin există o substanță special, fără de care Hava nu poate începe procesul de îndepărtare.

Procedura durează mai puțin de două minute pentru ambii ochi. Mai întâi de toate bătrânica își clăteșe gură cu alcool. La final folosind un șervețel ea ea ridică pleoapă pacientului și își folosește limba pentru a găsi urme de înțepătura. Ea spune că pe parcursul anilor a întâlnit diverse cazuri, și că de-a lungul vieții a avut numeroși pacienți care nu au putut fi ajutați de medici sau de tehnologia modernă.

A venit la mine un bărbat care avea o bucată de fier în ochi. A mers la medici, nu l-au putut ajuta. Când a venit, ochiul îi era umflat, inflamat și infectat. Mai întâi a trebuit să curăț infecția și abia apoi să scot bucata de fier din ochi” a declarat Hava Čebić în mod public acum câțiva ani în urmă.

Distribuie articolul pe social media: