Boc anunţă construirea unui nou loc de joacă în Cartierul Mănăştur, în locul unei vechi centrale termice. Investiţie de peste 1,6 milioane de lei

Primarul Emil Boc, anunţă, sâmbătă, construirea unui nou loc de joacă în Cartierul Mănăştur, în locul unei vechi centrale termice, după o investiţie de peste 1,6 milioane de lei. ”Trebuie să încurajăm copiii noştri să facă sport”, afirmă primarul, referindu-se la faptul că România are cea mai înaltă rată de obezitate la copiii din Uniunea Europeană.

”Investiţiile în sport şi educaţie sunt cele mai eficiente investiţii din lume. Continuăm investiţiile în fiecare cartier al oraşului. Trebuie să încurajăm copiii noştri să facă sport, având în vedere că România are cea mai înaltă rată de obezitate la copiii din Uniunea Europeană. O viaţă de calitate în perioada adultă se pregăteşte din copilărie, prin educaţie şi sport”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, primarul din Cluj-Napoca.

Emil Boc anunţă că Primăria Cluj-Napoca a realizat un nou loc de joacă în cartierul Mănăştur.

”Zona fostei centrale termice (CT19) a fost transformată într-un spaţiu de calitate, primitor şi util.

Proiectul a inclus demolarea centralei termice care se afla între blocuri – str. Primăverii nr.4 – Grigore Alexandrescu nr. – şi amenajarea în loc a unei zone de relaxare, socializare şi mişcare, cu arbori – 25 noi arbori cu balot prevăzuţi pentru plantare, sistem de irigaţie, aparate de joacă, aparate de fitness în aer liber, covor cauciucat şi alte dotări. Spaţiul transformat are cca. 950 mp. Urmează să ajungă stâlpii de iluminat public, care vor fi montaţi până la 15 octombrie”, a mai precizat primarul.

Emil Boc menţionează că valoarea investiţiei este de peste 1,6 milioane lei (fără TVA), iar licitaţia a fost câştigată de compania Eco Garden Construct.
Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *