Boc către activiști: ”S-a creat o marotă că se taie spații verzi. Dacă o minciună o rostogolești, ea devine adevăr„

Primarul Emil Boc a dat o replică repetatelor acuze venite de pe grupul de facebook Clujul Civic, un important grup de opoziție la acțiune primăriei, în special pe zona de mediu. Boc e acuzat că taie copacii Clujului. El s-a apărat mai ales în cazul parcului Armătura unde este acuzat că sunt mai puțini copaci decât erau înainte de reamenajerea recentă a parcului, dat deja în folosință.

”Evident că s-a creat o marotă. Și unii deliberat, cu rea-credință o rostogolesc. Dacă o minciună o rostogolești, ea devine adevăr. Că ”Domnule este vorba despre tăierea de spații verzi, de copaci, de betoane!”.

E o marotă, pe care unii deliberat o rostogolesc, dar este societate democratică, nu am ce să fac. Suntem victima dezinformării în societate în care trăim, nu pot să neg asta. Pot doar să contracarez, să arăt realitatea și pe clujeni să îi invit să vadă cu ochii lor.

Parcul Armătura

Cei care spun că Parcul Armătura este o rușine, să meargă cetățenii vadă dacă este o rușine și să își formeze imaginea. Este dreptul de exprimare al celor care spun că este o rușine Parcul Armătura.

Cetățeanul face diferența. Evident că până când cetățeanul vede poate să pună la îndoială. Dar când te duci și vezi că sunt mii de oameni, care s-au adunat de când e parcul acesta în vigoare și seara este un spațiu atât de plăcut în care se relaxează cetățenii, atunci ce să mai zici.

Numai realitatea poate înfrânge dezinformarea”, a spus primarul Emil Boc.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *