Captură mare de droguri la Cluj. O mașină avea un portbagaj full

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, bănuite pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, scrie gherlainfo.ro

În cauză, s-a reținut faptul că, începând cu vara anului 2022, cei trei bănuiți ar fi procurat, manipulat, stocat și distribuit, în mod direct, droguri de risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Cluj.

La data de 6 aprilie, unul dintre bănuiți a fost depistat în flagrant delict după ce ar fi comercializat aproximativ 800 de grame de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive (3-CMC).

În sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În urma celor opt percheziții domiciliare efectuate în cauză, polițiștii au descoperit și ridicat aproximativ 1,7 kg de cannabis, 342.650 de lei, 4.165 de euro, precum și alte bunuri de interes în cauză.

În cursul zilei de 7 aprilie, în continuarea cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat un autoturism cu privire la care exista bănuiala rezonabilă că ar avea depozitate substanțe interzise la deținere.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, în interiorul autovehiculului, au fost descoperite și ridicate 26 kg de cannabis și 18 kg de substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive (3CMC).

În acest context, au fost emise ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani.

Ulterior, față de cei trei a fost dispusă măsura arestării preventive.

Mai multe pe situl citat.

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *