Caz revoltător: un clujean în vârstă ar poza în bătrân neajutorat pentru a hărțui copii și femei

Redacția Curierul de Cluj a fost sesizată în legătură cu un caz halucinant de hărțuire repetată, care ar avea în prim plan un cetățean vârstnic cu domiciliul în Florești.

Ieri, mai mulți clujeni și-au împărtășit, în cadrul unei postări pe Facebook, experiențele nefaste provocate de cetățeanul vizat, faptele descrise fiind unele deosebit de îngrijorătoare. Conform postării originale și comentariilor, „seniorul” respectiv este cunoscut deja de mai multă vreme pentru limbaj și atingeri sexuale nesolicitate cauzate în mod frecvent, sau solicitarea numerelor de telefon ale fetițelor și băieților singuri care se află în proximitatea sa, cele mai multe asemenea episoade având loc în transportul în comun înspre și dinspre Florești. În multe dintre aceste incidente, individul aplică un „modus operandi” meschin: odată „ochită” ținta abuzului, bătrânul solicită unui cetățean eliberarea scaunului aflat chiar lângă persoana respectivă, invocând dureri cauzate de vârstă sau diferite afecțiuni și nevoia de a se odihni. Din acel moment, nu ar dura mult până când acesta ar iniția discuții cu tentă sexuală în mod nesolicitat de către nefericitul ales.

„Situația asta am găsit-o expusă acum un an, pe un grup de mămici.
Bineînțeles că problema este în actualitate de câțiva ani.
Astăzi în jurul orei 16.15, am simțit-o pe pielea noastră când „distinsul domn” în cauză a venit la standul colegelor de vis-a-vis de mine, în Mall, și a început invitațiile sexuale și glumele porcoase.
Este un prădător sexual atât pentru fetițe cât și pentru băieți!
Când are oportunitatea cere numere de telefon, atinge sau caută să se aproprie de tine. L-am văzut de minim 5 ori in autobuze și in stație, făcând aceleași gesturi! Astăzi în Mall cei de la dispecerat au trimis imediat după apelul efectuat mai mulți bărbați pregătiți să intervină și să îl scoată afară. Sperăm ca legea să se schimbe în curând și să nu îi mai lase liberi pe stradă!”

Ca urmare a mărturiilor de mai sus (doar câteva din numărul tot mai mare de pe social media), poliția locală s-ar fi sesizat în acest caz, ridicând cetățeanul în cauză din Iulius Mall și urmând să cerceteze speța în zilele următoare.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *