Concert incendiar cu PHOENIX după 4 ani la Cluj !

Emblematica formație rock PHOENIX va susține un concert special la EUPHORIA MUSIC HALL din Cluj, vineri 26 mai 2023 , ora 19.00.

Curierul de Cluj este partener media.

Phoenix nu au mai concertat la Cluj de 4 ani, din februarie 2019. Trupa condusă de legendarul compozitor, chitarist si solist Nicu Covaci, 76 ani, revine sub Feleac să încânte atât cu marile hituri, cu care a încântat timp de 62 de ani de carieră ci și cu noi melodii cântat în stilul etno-rock binecunoscut.

Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Noua trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rockul românesc care merge pe aceeași linie. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica ţiganiadă”, „Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

Despre bilete

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet.ro. Preturile nu includ taxa de ticketing si taxele locale.
Copiii cu vârsta până în 13 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil.
Copiii cu vârsta peste 14 ani inclusiv și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
Bilete:
100 lei – bilet Early bird (preț redus pentru primele 100 bilete)
120 lei – bilet acces general
150 lei – bilet acces general in ziua concertului

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *