Cozmin Gușă, critici la Emil Boc. ”El e lăsat să inaugureze Untold-uri. Face parte din Grupul de la Cluj”

Analistul politic Cozmin Gușă, fost secretar general al PSD, fost șef de campanie electorală a lui Traian Băsescu, a comentat ieri, la emisiunea ”Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS, atacurile Elenei Udrea la ”Grupul de la Cluj”, făcute în cadrul unui interviu acordat de fostul ministru canalului TV. Interviul a fost realizat de Anca Alexandrescu, fostul consilier de imagine al lui Liviu Dragnea și realizatorul emisiunii.

Gușă s-a referit și la primarul Clujului, Emil Boc, și l-a acuzat că acesta este un politician transpartinic, care face parte din…”Grupul de la Cluj”!

Elena a făcut cunoștință relativ recent cu Grupul de la Cluj. În această formulă nu e dintotdeauna. Grupul de la Cluj cu Coldea în interior e doar din mandatele lui Iohannis. Grupul de la Cluj nu l-a avut pe Coldea în interior și nici atâta forță. L-a avut pe Maior care știm ce forță a avut – nu prea mare. Era acolo. Forța a sporit în Grupul de la Cluj în perioada Iohannis.  Emil Boc a fost coleg de facultate cu Kovesi la Cluj. Dosarele lui nu există și e un primar atât de bun și de curat și pentru că a fost coleg cu Laura Codruța Kovesi. În ” Grupul de la Cluj” se află și Emil Boc. El e un servant, a fost dintotdeauna. Acolo se vorbește de Emil Boc, servantul nostru, omul care inaugurează Untolduri”, a spus Cozmin Gușă, în direct, prin telefon, la emisiunea Culisele Puterii.

Să mai spunem că acum o lună și jumătate, s-a anunțat că Cozmin Gușă și patronul Realitatea Plus, Maricel Păcuraru împreună cu Bobby Păunescu, co-acționar la B1TV, au intrat ca acționari într-un proiect imobiliar de anvergură la Cluj, care are autorizațiile emise de Primarie dar e deocamdată blocat din cauza unor neînțelegeri de proporții între investitori, iar firmei iubitului lui Elena Udrea, parte în proiect, i se solicită deja în instanță…insolvența.

Cozmin Gușă a fost acționar majoritar al televiziunii Realitatea Plus.

Distribuie articolul pe social media: