Vărzăria din Cluj-Napoca, restaurant renumit al Clujului, inaugurat în anii 60, este dovada clasică a inflației din România, care a dus la scumpirea unor meniuri foarte solicitate.
Astfel un mic costă la Vărzărie nu mai puțin de 10 lei! Iar recent o clujeancă cu partenerul său a pus pe facebook nota sa de plată.”
Grozav s-a scumpit Clujul nostru! A ajuns o porție de varza a la Cluj cu ciolan să fie 50 de lei”.
În 2018, o porție de varză a la Cluj cu smântână costa 17 lei!
În interior restaurantul are acelasi aer comunist, desi este renovat, totul e alb-negru dar terasa interioara atrage, se intra pe o frumoasa poarta medievală.
În timpul TIFF și nu numai, restaurantul nu duce lipsă de mușterii, mâncarea și berea rece la halbă sunt bune în continuare.
Un reportaj despre Vărzărie vă recomandăm AICI
Iată și nota de plată a cuplului care a reclamat pe facebook scumpirea de la Vărzărie.