Dan Petrescu, „foc și pară” la conferința de presă de după meciul cu Sepsi

Dan Petrescu a tunat după CFR – Sepsi: „M-am săturat! Dacă nu e penalty, nu mai sunt antrenor!”

CFR a învins pe Sepsi, scor 2-1, și s-a apropiat la numai un punct de Farul. Antrenorul campioanei a criticat arbitrajul la finalul meciului, fiind de părere că echipa sa trebuia să primească trei lovituri de pedeapsă.

Ce a declarat Petrescu la finalul meciului:
„Am avut trei penalty-uri! M-am săturat! Nu mai pot. Dacă cei de la club nu vorbesc, vorbesc eu. Să spună Crăciunescu și Porumboiu dacă acelea nu sunt penalty-uri! Dacă nu era VAR ziceam că n-a văzut, dar chiar toate meciurile cu VAR să fie așa?
Dacă la Bîrligea nu e penalty, eu nu mai sunt antrenor. Am câștigat și așa, dar altădată nu vom mai câștiga. Mi-a zis că a fost simulare. Va fi greu în continuare. Înainte de golul lor, noi am avut corner. S-a văzut din avion! Dacă erau la mine în careu, sigur se dădea.”

„E făcut play-off-ul să suferim noi!”
CFR se confruntă cu probleme medicale și înaintea meciului cu Farul, din etapa viitoare. Bîrligea și Deac au ieșit accidentați, iar Camora și Boateng nu sunt apți de joc.
„Nu știu cum s-a făcut 0-1, Sepsi nici n-a ajuns la poartă. Bine că am avut reacție, dar din păcate am pierdut doi jucători. Deac s-a dus la spital, mă rog să se facă bine. Bîrligea are ruptură iar. Banca e subțire, ne va fi foarte greu. E făcut play-off-ul să suferim noi, în toate cele 4 meciuri am fost dezavantajați”, a încheiat Dan Petrescu.

Text: de Sergiu Crăciun, student la Jurnalism, an 1, UBB

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *