FOTO/VIDEO Un autoturism a luat foc în subsolul unui bloc de pe Vlaicu, 35 de persoane evacuate de ISU

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca al ISU au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu ce s-a manifestat la un autoturism parcat în subsolul unui bloc situat pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit la ora 18:06, iar la misiune au luat parte o autospecială de intervenție rapidă și comandă și două autospeciale cu apă și spumă de mare capacitate. În plus, la fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD și una SAJ. Echipajele noastre au lichidat rapid incendiul care a distrus complet autoturismul, subsolul de aproximativ 1500 mp fiind inundat cu fum. Totodată, au fost inundate cu fum două dintre scările blocului. În consecință, intervenția pompierilor a fost îngreunată de vizibilitatea redusă.

Pe de altă parte, ca măsură de precauție, s-a impus evacuarea a 35 de locatari. Două persoane au fost evaluate de către paramedici și au primit îngrijiri medicale, după cum urmează: Un bărbat de aproximativ 30 de ani prezenta o excoriație și o contuzie la nivelul unui membru superior, astfel că a fost transportat la spital de ambulanța SAJ. De asemenea, o femeie a suferit un atac de panică, însă nu a fost necesar transportul acesteia la spital.

Intervenția s-a finalizat și toate persoanele au putut reveni în siguranță în apartamente. Cel mai probabil, incendiul de la autoturism a pornit în urma unor lucrări efectuate cu un aparat de sudură.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *