Ghidul festivalului Electric Castle 2023

Vești bune pentru cei care vor merge la Electric Castle 2023. Organizatorii tocmai au publicat un ghid-îndrumător pentru eveniment, corectând anumite probleme ce au fost semnalate în timpul ediției de anul trecut.

Față de EC8, organizatorii au suplimentat cu 30% numărul de autobuze și cu 50% capacitatea în trenurile EC, astfel că acestea devin cea mai simplă și rapidă cale de a ajunge în festival. Timpul de așteptare în orele de vârf va fi de aproximativ 30 de minute.

Totodată, o linie de Whatsapp dedicată semnalării oricăror probleme de transport va fi deschisă în timpul evenimentului.

Festivalul are, și acest an, propriul supermarket, peste 35 de restaurante, chiar și o zonă de grill pentru cei care vor să-și pregătească singuri masa. Accesul cu alimente și apă este permis doar pentru cei cazați în EC Village, atât timp cât produsele nu sunt ambalate în recipiente de sticlă. Aparatele foto & video, laptopurile, medicamentele, steagurile & selfie sticks și apa în bidoane de plastic sigilate, sunt acceptate la accesul în festival și camping. Nu pot fi aduse în nicio zonă din festival: droguri, cuțite și bricege, arme, explozibil, alcool, animale, biciclete, skate-uri, umbrele, instrumente muzicale, graffiti, stickere, materiale publicitate, mobilier de grădină, sisteme audio, drone.

Ediția a 9-a a Electric Castle este pregătită să înceapă, în 19 iulie, pe cele 40 de hectare ale domeniului Banffy, cu 12 scene, un camping cu 20.000 de festivalieri și 300 de artiști în program.

 

 

 

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *