Ministrul Justiţiei: Aş susţine fără ezitare un proiect privind suspendarea permisului pe ani pentru consum de droguri la volan

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, afirmă că, în Camera Deputaţilor, există în dezbatere un proiect de lege care prevede suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de câţiva ani, proiect pe care îl susţine ”fără ezitare”.

Alina Gorghiu a declarat, joi seară, la TVR Info, că ar susţine ”fără ezitare” un amendament care să prevadă suspendarea permisului de conducere pe mai mulţi ani pentru consumul de droguri înainte de a urca la volan.
În ceea ce priveşte numărul de ani în care dreptul de a conduce pe drumurile publice ar ura a fi suspendat pentru consum de droguri, ministrul a spus că acest aspect ar trebui să reiasă din dezbaterile parlamentare.
Referitor la propunerea legislativă conform căreia consumul de canabis sub o anumită cantitate să fie dezincriminat, ministrul Justiţiei a susţinut că acesta trebuie bine judecat.
”Fără să discut deloc în cheie politică, mă gândesc dacă e un mesaj sănătos proiectul acesta de lege acum”, a arătat Gorghiu.
Distribuie articolul pe social media:

One thought on “Ministrul Justiţiei: Aş susţine fără ezitare un proiect privind suspendarea permisului pe ani pentru consum de droguri la volan

  1. hehehehe daca nu ar fi chiar beizadelele celor din PSD, PNL etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *