Mircea Bravo a început filmările pentru al treilea său film

Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri și comedianți clujeni ai momentului. După succesul filmului „Mirciulică”, lansat la finalul anului trecut și difuzat în toate cinematografele din țară, și confirmarea că lungmetrajul „Nuntă pe bani” va apărea în această toamnă, Mircea lucrează deja la următoarea sa apariție cinematografică.

Conform ziarului Libertatea, actorul se află în Grecia în această perioadă, acolo unde se derulează filmările pentru „Moartea în vacanță”, al treilea său film din carieră, iar printre protagoniști sunt Maria și Costel Popovici. Regia va fi asigurată de Cristian Ilișuan, cel care a colaborat cu vlogger-ul și la precedentele sale două producții, iar de scenariu se vor ocupa Cristian Ilișuan, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc, Sergiu Floroaia și, bineînțeles, Mircea Popa.

Mircea îți ține la curent fanii cu ceea ce postează pe rețele de socializare sursa foto: pagina personală de Instagram

„Moartea în vacanță” va fi o comedie și îi are în centru acțiunii pe Mihăiță, Adrian și Patricia, cei care se vor lupta pentru averea Rodicăi, o bătrână singură și bogată. Conform sursei citate, filmările se vor derula în Grecia, Bulgaria și România, iar premierea va fi, cel mai devreme, în anul 2024.

sursa foto: Hotnews.ro

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *