O clujeancă a reclamat că îi intră apă în casă în mod regulat după lucrările de pe Moților

Lucrările de pe strada Moților nu sunt așa de bune cum speră Primăria să fie și asta se vede din reacția locuitorilor de pe această arteră.

O femeie a scris furioasă pe facebook că îi intră repetat apă în casă după noile modificări ale străzii:

Mai sunt cetățeni de aici care sunt afectati de lucrările de cacao făcute recent în centru? Eu am un apartament într-o casă lângă Platinia și, în ultimele săptămâni, e a 4-a oară după ploile puternice când îmi intră apa direct în casă, după ”execuția” noilor trotuare… 

Deci, după ce că spațiile publice sunt realizate în așa hal, de fapt nu se ține cont nici de clădirile vechi din proximitatea lor. Acum o săptămână am fost la directorul de șantier (dacă il căutați, este în containerul alb de lângă Platinia și vă pot da și nr lui), omul destul de receptiv și fain și a zis să îl tot sun cu remindere, să vină să repare trotuarul, să nu mai îmi intre apa.

Știa de problemă, că mai sunt vecini afectați în zonă. Însă de atunci nimic, după câteva telefoane și sms -uri. Nu-i nimic, mai încerc. Însă ce va face el pe un trotuar din fata casei mele cu sistem inițial de drenaj e să, citez: ”Mai toarne ceva acolo între  folie și trotuar”, în condițiile în care trotuarele noi au fost realizate încât să respire și clădirile, însă în cazul casei mele vechi de minim 100 de ani se pare ca și aspiră direct apă..

Mai sunteți aici oameni afectați de lucrările din ultimul an? Ce ați rezolvat? Cum ați procedat? În afară de sesizări?”, a scris indignată clujeanca.

Distribuie articolul pe social media: