Traperul Gheboasă contestă în instanță amenda primită

Trapperul Gheboasă a cărui show la UNTOLD 2023 a stârnit un imens scandal, o adevărată furtună mediatică, a spus pe TIKTOK că nu va plăti amenda Jandarmeriei clujene și o va contesta în instanță. Dacă va pierde va trebui să plătească 1000 lei.

Amenda a fost pentru versuri vulgare care incită la discriminare, adică „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora”, conform legii invocate de jandarmi.

El a fost pârât și la Consiliul Discriminării. De asemenea, Gheboasă spune că nu el nu e rasist.

„Frații mei, am primit amendă 1.000 de lei din partea Jandarmeriei de la Cluj. Am primit amendă având în vedere că acolo, pe scena hip hop, au mai cântat și alți artiști care au avut versuri poate mai rele, poate la fel de rele ca ale mele, cu aceleași conotații sexuale”, a spus acesta  pe TikTok. „Cum să fac eu rasism? Cum să nu suport eu țiganii? Eu iubesc țiganii, îi reprezint. Cum să cânt împotriva romilor?. Cel mai mare rasism este la adresa mea. Sunt mulți oameni în vârstă, pe care îi respect, care nu mă cunosc și care vorbesc foarte utât la adresa mea…. Mi se pare revoltător ca doar eu să primesc amendă, pe care bineînteles nu o să o plătesc. Am să merg în instanță, am primit-o pe ochi frumoși, pe comentariile pe care le au oamenii. Acesta este rasism”, a spus acesta.

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *