VIDEO – Un Clujean a plâns în brațele lui George Simion la meetingul AUR din Cluj-Napoca. „Sunteți ultima speranța”

Un cetățean din Cluj-Napoca aflat duminică la meetingul anti-Emil Boc organizat de filiala AUR Cluj a plâns în brațele lui George Simion.

Cetățeanul, vizibil afectat, a declarat că Emil Boc i-a ruinat întreagă viață. Acesta susține că Emil Boc i-ar fi luat casa prin politica de urbanism dusă de către administrația locală.

Președintele AUR, George Simion a părut vizibil afectat și a încercat să îl consoleze pe cetățeanul cu pricina. Conform comunicatului de presă oferit de AUR Cluj la meeting ar fi participat 200 de Clujeni. Martorii oculari au relatat pentru Curierul de Cluj că la meeting ar fi participat aproximativ 100 de persoane. Ba mai mult, unii dintre participanții la meeting ar fi fost membri AUR din județele învecinate cu Clujul.

Redăm mai jos dialogul dintre cei doi.

Cetățean: Boc ne-a distrus casa, familia și sănătatea.

Simion: V-a luat casa Emil Boc?

Cetățean: Da! Mi-a luat casa prin urbanismul clujean și ceea ce a făcut dânsul cu cumetriile din urbanism. Mai sunt situații, a doamnei Eniko Costa […] Mulțumesc, nu mai pot…

Simion: Fiți puterni! Vă promit că o să ne luptăm pentru dumneavoastră! Pentru cazul dumneavoastră! Adunat-i pe toți care au avut probleme cu mafia imobliliara și cu felul în care-i condus Clujul. Da? Fiți bărbat!

Cetățean: (n.red – vizibil afectat) Sunteți ultima speranța! Nu mai avem unde. Am băgat până acuma 70.000 de euro în dosare și domnul Boc spune că nu am făcut nicio acțiune în instanța

@partidul_aur_oficial

♬ sunet original – Partidul AUR ✔️

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *