VIDEO ZILELE CLUJULUI. Concert atractiv al rockerilor de la COMPACT

Trupa de rock Compact  a deschis a doua seară a Zilelor Clujului, cu un concert care a îndeput fix la ora programată, 19.30. Timmingul este foarte strâns în Piața Unirii pentru că, conform regulamentului de ordine publică a Primăriei, la ora 23,00 muzica se închide în spațiile din aer liber din Cluj-Napoca.

Compact, varianta veteranilor Costi Cămărășan (chitară ritmică), Adrian Ordean (chitară solo) Adrian Tinca (bass voce), Monel Puia (clape, voce), Robert Ristei (tobe), Gabi Nicolau (voce) au susținut un concert foarte bun timp de o oră, în care hiturile perioadei Compact B au fost cântate de publicul care a  umplut până la refuz Piața Unirii.

Să mai spunem și că sunetul a fost impecabi iar scena impresionantă. Nu au lipsit hituri ca ”Toamnă în sufletul tău”, ”Trenul” sau un cover după vechea trupă Roșu și Negru, unde Ordean a cântat și compus o bună perioadă dar și alte melodii cunoscute ale trupei Compact. Publicul a reacționat bine, aprinzând telefoanele mobile și ”dialogând” cu solistul Gabi ”Guriță” Nicolau, aflat într-o formă foarte bună, vocea i-a sunat excelent.

Compact are în prezent un turneu de 12 concerte prin țară.

Foto Thomas Poledna

Concertul acestora s-a încheiat în forță, cu hitul hard rock ”Cine ești tu oare”,  pe care Curierul de Cluj vi-l oferă:

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *