A dispărut un bărbat de 38 de ani din Florești. Dacă l-ați văzut anunțați Poliția!

Un bărbat de 38 de ani din Florești a plecat de acasă cu bicicleta și nu a mai revenit. El nu e de găsit și acum căutat de polițiști. Oricine îl vede e rugat să anunțe autoritățile.

”La data de 11 septembrie a.c, în jurul orei 01.15, Poliția municipiului Cluj-Napoca –  Secția 6 Poliție Rurală Florești a fost sesizată despre faptul că MADARAS LASZLO, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Florești a plecat la data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 13.00 de la domiciliul, menționând că se va plimba cu bicicleta, fără a preciza traseul pe care avea să-l urmeze. Nu a revenit până în prezent la domiciliu.”, anunță IPJ Cluj.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.75 m, greutate – 80 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten cu calviție în partea din față.

La momentul plecării acesta era îmbrăcată tricou alb cu dungi gri în zona pieptului, pantaloni lungi de culoare neagră, șapcă de culoare gri/culoare închisă, purtând încălțăminte sport gri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Distribuie articolul pe social media: