Arlauskis, la un pas de bătaie cu Dan Petrescu: „S-a închis în biroul lui! Înjuram de rupeam!”

Giedrius Arlauskis (36 de ani), fostul portar de la CFR Cluj, a povestit un episod în care a fost la un pas de bătaie cu antrenorul echipei de la acea vreme, Dan Petrescu.

După un meci disputat în urmă cu 4 ani, în august 2019, goalkeeper-ul a fost aproape de un conflict fizic cu actualul tehnician de la Jeonbuk în urma unui gol primit. George Cîmpanu, jucătorul celor de la FC Botoșani la acea vreme, a înscris în poarta lituanianului după o respingere nefericită a lui Arlauskis în interiorul careului. A fost momentul în care Petrescu și-a pierdut răbdarea și l-a criticat vocal pe jucător, cu toate că echipa sa avea un avans de 3 goluri pe tabelă.

Dan Petrescu le-a răspuns lui Arlauskis și MM Stoica: „Le-am dat să mănânce și ei ce fac?”
Arlauskis și Petrescu au colaborat atât la Urziceni, cât și la CFR // sursa foto: GSP.RO

Arlauskis: „Mi s-a urcat la cap când am auzit”

„Am avut meci acasă cu FC Botoșani și am învins cu 4-1. La un moment dat era 4-0, iar spre final, un adversar șutează la poartă, resping, dar mai apare unul și înscrie. S-a făcut 4-1. L-am auzit pe Petrescu cum înjura pe bancă. Zicea: „Azi am jucat fără portar!”.

Imediat cum se termina meciul, echipa și staff-ul mergeam în fața galeriei. Nu mai aveam chef de nimic, mi s-a urcat la cap când am auzit și m-am dus glonț în vestiar. Am urlat: „Petrescule, unde ești?”

Ca să ajungi în biroul lui de la club, trebuie mai întâi să treci prin vestiar. Apoi am auzit cum a închis ușa la birou. A fost șansa lui. Nu cred că îl băteam, nu sunt violent, dar cred că înjuram de rupeam.”, a povestit Arlauskis în cadrul emisiunii Fanatik Superliga.

Retras din activitate în urma experienței nereușite de la Universitatea Craiova, Arlauskis a cucerit de 7 ori titlul de campion al României: câte o dată cu Unirea Urziceni și FCSB și de 5 ori cu CFR Cluj. Lituanianul a renunțat la fotbal imediat după ce și-a reziliat contractul cu gruparea din Bănie, în luna februarie a acestui an.

125 de meciuri a bifat „Arla” în tricoul CFR-ului

2015 este anul în care portarul a reușit tripla Campionat-Cupă-Supercupă în România, cu FCSB

sursa foto: Eurosport

Distribuie articolul pe social media: