Ce a pățit o studentă în căutare unei chirii în Cluj-Napoca atunci când a dat curs unui anunț de pe internet.

O tânăra studentă la una din universitățile din Cluj-Napoca a fost literalemnte oripilată atunci când a dat curs unui anunț de pe internet referitor la inchirerea unei locuințe, conform ProTV.

Un anunț cel puțîn suspect a apărut în mai multe grupuri pentru inchirerea de imobile din Cluj-Napoca. Postacul anonim anunță că oferă chirie gratuit doar pentru o tânăra cu „cu posibilități financiare reduse”. Postarea este făcută in numele unui așa zis „cuplu tânăr”.

Anuntul aparut pe diverse grupuri ale retelei sociale Facebook. Sursa foto: ProTV

 

O tânăra studentă în orașul Cluj-Napoca a dat curs acestui anunț și a hotărât să contacteze persoană din spatele postării.

Prima dată când am văzut anunțul mi s-a părut ceva amabil. Puțin dubios în orice caz să locuiești cu un cuplu care să îți ofere gratuit să locuiești cu ei să îți plătească mâncare și tot. Am făcut sesizare la poliție.” a declarat studenta.

Am spus că e puțin dubios mai ales fetelor. Era participant anonim. Nu zicea locul în care e apartamentul și era doar numărul de telefon și că stă ea cu bărbatul ei. Doamna a spus să nu ne grăbim că ar trebui să vezi dacă ai înțeles printre rânduri, iar multe din mesajele ei părea că duc spre acte sexuale și că asta ar dori dacă chiria este gratis.” a mai adăugat tânăra.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *