Ce spune Mandorlini înainte de Derby de Cluj

Antrenorul CFR Cluj, Andreea Mandorlini a prefațat într-o conferință de presă  derbyul dintre U Cluj și CFR Cluj.

Este primul Derby la care Mandorlini este antrenor. Acesta spune că meciul va fi unul tipic unui meci între două rivale, un meci dificil dar speră ca CFR să se impună.

„Nu am jucat de ceva timp, am avut timp să ne recuperăm. Aveam nevoie să pregătim acest meci. Am jucat multe derby-uri în viața mea, sunt meciuri dificile. Trebuie să fim pregătiți, vrem să câștigăm și avem încredere. Avem mulți jucători noi la echipă, în fiecare meci am jucat poate cu 7 jucători noi.

Încă suntem întărziați cu pregătirea, dar indiferent cine va juca trebuie să dea totul. Konoplyanka va fi luni pe listă, muncește mult și cred că ne va ajuta. Trecutul e important, dar contează ce va fi luni. Îmi doresc să dăm totul pentru a câștiga. Respectăm adversarul, dar vom da totul.

Nu mă interesează ce se spune din exterior, dacă suntem sau nu favoriți. Urmărim să îmbunătățim ce avem, muncim zi de zi. Universitatea Cluj are mulți jucători cu experiență, iar într-un derby tot timpul dai mai mult.

Noi trebuie să fim pregătiți, va fi dificil și pentru noi și pentru ei. Meciul e important pentru oraș, însă pentru campionat cred că sunt mai importante meciurile cu FCSB sau Craiova. Acest meci contează pentru mândria noastră”, a declarat antrenorul.

Derby-ul dintre CFR și Universitatea va avea loc luni, 21 august, de la 21:30.

Foto: Alex Poenar

Distribuie articolul pe social media: