Cine este Bebe Rexha? Artista extravagantă va urca pe scena Untold Festival 2023.

Bebe Rexha este o interpretă iesita din comun, care a avut un impact semnificativ asupra industriei muzicale. Ea și-a început călătoria muzicală la o vârstă fragedă, perfecționându-și abilitățile. Născută pe 30 August 1989 în Brooklyn, New York, numele ei real este Bleta Rexha.

În 2014, Bebe a atras atenția cu debutul ei,  hitul de top „Take Me Home” compus de Cash Cash. Această colaborare i-a deschis porțile ca artist solo. În 2016, ea și-a lansat EP-ul de debut, „I Don’t Wanna Grow Up”, care a prezentat un amestec unic de influențe Pop, R&B și EDM.

Unul dintre momentele de maximă glorie ale Bebei Rexha a venit odată cu lansarea single-ului de succes Meant to Be în colaborare cu duo-ul country Florida Georgia Line în 2017. Cântecul a obținut un succes masiv, ajungând în vârful topului Billboard Hot Country Songs și trecând  și în rândul topurile pop mainstream, câștigând recunoașterea ei pe scară largă și numeroase premii.

Pe lângă munca la piesele solo, Bebe Rexha a continuat să colaboreze cu diverși artiști din diferite genuri. Ea a colaborat cu artiști renumiți precum David Guetta, G-Eazy și Nicki Minaj, printre alții.

Bebe este cunoscută pentru simțul ei îndrăzneț și unic în materie de modă. Ea îmbrățișează individualitatea și pozitivitatea corpului, folosind notorietatea si celebritatea ei pentru a promova iubirea de sine și acceptarea.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *