Fiul lui Alin Minteuan a răbufnit: “Sunteți oameni de nimic!”

Bogdan, fiul lui Alin Minteuan (46 de ani), fost jucător și antrenor secund la CFR până de curând, a răbufnit cu privire la modul în care tatăl său a fost îndepărtat de la club.

Acesta a scris o postare pe una dintre rețelele personale de socializare în care reproșa conducerii clubului felul în care s-au purtat cu cel care a jucat pentru alb-vișinii între 1993-1997 și 2005-2008.

Mai mult, Bogdan Minteuan a criticat management-ul sportiv al CFR-ului și crede că “o să se întoarcă acestea”, făcând referire la modul în care clubul patronat de Ioan Varga s-a despărțit de tatăl lui și de alți angajați în ultima vreme.

Bogdan Minteuan: „Vreți doar să vă umpleți buzunarele!”

“Nu l-a sunat nimeni din conducere timp de o lună și cu o zi înainte ca echipa să meargă în cantonament i-au spus că nu mai face parte din club. Cât de…poți să fii? După câte a făcut pentru clubul acesta voi îl dați afară? Așa ceva numai aici se poate, trebuie ca voi, marii conducători ai Clujului, să vă faceți cărțile.

Ați alungat toți juniorii Clujului să puteți voi să vă umpleți buzunarele, asta ați făcut și numai așa o să faceți. O să se întoarcă astea, vă spun eu, nu aveți cum să faceți asta la nesfârșit, oameni de nimic ce sunteți. V-ați găsit unii, mari conducători, să veniți voi la CFR ca să stricați clubul cu manevrele voastre de 2 lei. Sunteți și o să fiți mereu niște oameni slabi.”, se arată într-o postare făcută fiul lui Alin Minteuan pe Facebook.

OFICIAL | Inevitabilul s-a produs! ''Bun venit! Tehnicianul a reuşit performanţe notabile alături de CFR Cluj''
Minteuan, alături de Dan Petrescu pe banca tehnică. sursa foto: Realitatea Sportivă

Alin Minteuan a plecat de la CFR: “Mi s-au tăiat picioarele!”

Contractul lui Alin Minteuan, antrenor secund în staff-ul lui Andrea Mandorlini, expira în 30 iunie și nu a mai fost prelungit, cu toate că ar fi primit asigurări în această direcție. Cu o zi înainte ca echipa să plece în cantonamentul de la Brașov, șefii clubului l-ar fi anunțat telefonic pe “Minte” că nu va mai continua la CFR. “Mi s-au tăiat picioarele pentru că am muncit atâția ani la acest club. Nu mi-a plăcut faptul că cei din conducere mi-au transmis asta telefonic și nu m-au chemat la o discuție.

Cu domnul Mandorlini am vorbit și inclusiv la conferința de presă a precizat că voi face parte din staff-ul său. A fost ceva frustrant. Acum caut o colaborare cu un nou club”, a declarat Minteuan pentru gsp.ro imediat după ce a aflat că pleacă de la echipa unde a fost antrenor secund în ultimii ani.

Minteuan a fost și antrenor principal al echipei din Gruia, ultima oară în sezonul 2018-2019, când a stat pe bancă în urma demiterii lui Toni Conceicao. După revenirea lui Dan Petrescu, acesta a devenit antrenorul secund al „Bursucului”.

sursa foto: ProSport.ro

Distribuie articolul pe social media:

One thought on “Fiul lui Alin Minteuan a răbufnit: “Sunteți oameni de nimic!”

  1. Daca ar fii cineva sa aduca pe cineva cu bani, sa se duca floraru a U

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *