Clujeanca Adela Mîrza, singurul lider politic român cu care premierul italian Giorgia Meloni s-a întâlnit oficial

Adela Mîrza (Alternativa Dreaptă, cu sacou roz), Giorgia Meloni (Fratelli D’Italia) și Gila Gamliel (Likud) s-au întâlnit la Roma pentru a discuta despre strategia cooperarea în vederea alegerilor din anul 2024.

 În perioada 24-28 iunie, clujeanca Adela Mîrza, președintele Partidului Alternativa Dreaptă, a participat la o serie de evenimente organizate în Italia de către ECR (Partidul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni).

 În cadrul acestor evenimente a avut loc o întâlnire oficială desfășurată la Roma între Adela Mîrza, Giorgia Meloni, Premierul Italiei și Gila Gamliel, Ministrul Securităţii din Israel pentru a stabili strategia de cooperare până în anul 2024 astfel încât Alternativa Dreaptă să câștige alegerile și să contribuie decisiv la victoria conservatorilor europeni.

 Discuțiile au acoperit o gamă largă de subiecte, inclusiv securitatea națională, creșterea economică, protecția drepturilor și libertăților cetățenilor. Adela Mîrza, Giorgia Meloni și Gila Gamliel au pus accentul pe importanța unei abordări integrate și coordonate în fața provocărilor actuale.

 Cei trei lideri conservatori au reafirmat angajamentul lor față de promovarea unei agende conservatoare și responsabile, care să asigure protejarea valorilor tradiționale și să susțină dezvoltarea sustenabilă în beneficiul generațiilor viitoare.

 Președintele Partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, a participat luni la întâlnirea Consiliului Director al Partidului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), for de conducere din care face parte, cu ocazia reconfirmării doamnei Giorgia Meloni în funcția de Președinte al ECR.

Consiliul Director (Board of Directors) ECR, format din liderii partidelor conservatoare europene, reprezintă un for important pentru consolidarea cooperării politice și promovarea valorilor conservatoare în Europa. Participarea președintelui Adela Mîrza la acest eveniment evidențiază angajamentul Partidului Alternativa Dreaptă față de promovarea unei Europe puternice, bazate pe principii conservatoare și responsabilitate individuală.

 În cadrul întâlnirii, au fost discutate teme de interes major, precum protecția identității naționale, securitatea granițelor și dezvoltarea economică a națiunilor europene. Măsurile adoptate reprezintă pași importanți în direcția întăririi colaborării între partidele conservatoare din întreaga Europă și promovarea unei agende comune bazate pe valorile noastre fundamentale.

 ECR este o platformă puternică pentru partidele conservatoare și reformiste din Europa, iar participarea doamnei Adela Mîrza la acest consiliu consolidează legăturile și relațiile politice între partidul nostru și alte formațiuni conservatoare europene.

 Într-o lume dominată tot mai mult de un globalism accentuat, Partidul Alternativa Dreaptă va continua dialogul și colaborarea cu partidele conservatoare din întreaga lume, cu scopul de a crea o platformă puternică pentru schimburi de idei și inițiative comune pentru apărarea identității și suveranității națiunilor, într-o Europă unită, a valorilor și libertăților fundamentale ale omului: viața, proprietatea, libertatea. 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *