Clujenii se revoltă împotriva traficului tot mai aglomerat: „cum e posibil așa ceva în Someșeni?”

Nu este un secret pentru niciun clujean faptul că deplasările prin oraș au devenit gradual tot mai dificile în ultimele 2 decenii, datorită creșterii substanțiale a numărului de automobile ca urmare a fluxului ascendent de populație.

Și totuși, situațiile întâlnite în trafic îi aduc uneori pe șoferii clujeni la apogeul frustrării și dezamăgirii, astfel de episoade devenind tot mai frecvente odată cu demararea lucrărilor pe căteva drumuri importante anul acesta de către administrația locală.

Un clujean revoltat față de blocajul interminabil întâlnit astăzi în Someșeni și-a vărsat amarul pe rețelele de socializare, postând imagini elocvente pe grupul „Info-Trafic Cluj-Napoca”:

„Cum e posibil asa ceva in Someseni, sa blochezi o banda la ora de varf??? Cei de la drumuri asemenea lucrari se fac noaptea nu la ore de varf!!!”, a scris acesta.

Situația în cauză a stârnit reacții aprinse, anumiți cetățeni împărătășind asentimentul postării, pe când alții au ținut să ia apărarea autorităților în această speță. Iată câteva dintre comentarii:

„Noaptea nu pot lucra că îi apucă somnul!”

„La Cluj orice ora e ora de varf mai nou”

„Instrumentele domnului Boc, pentru a descuraja mersul cu masina personala si a folosi transportul in comun.”

„Toate lucrările parcă să fac în bătaie de joc prin centru și pînă la fabrica de bere.”

„Orasul de 5 stele cazatoare”

„Tu de ce nu lucrezi noaptea? Cine ți-ar plăti tura de noapte(care legal e dublu)şi ziua nu eşti bun de nimic? Vă tot plîngeți mereu…dacă se face de ce se face,dacă nu,de ce nu!!! Vă smiorcăiți mereu pentru orice…”

„Dacă îți lasa groapa in asfalt, veneai să îl iei de guler pe Boc, dacă lucra noaptea, începeai să il strângi de gât pe Boc ca dorm copiii… greu pe lumea asta!”

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *