Consiliul Județean se laudă că e premiat pentru organizarea grupei de Campionat European U21 dar nu a zis nici mâc când s-a furat din vestiarul Italiei

În cadrul grupei de Campionat European de Fotbal U21, s-a furat mai multe ghete de fotbaliști din vestiarul Italiei. Știrea a facut înconjorul Europei. Atunci, Consiliul Judetean s-a spălat pe mâini și a spus că UEFA organizează nu CJ. Adică…a tăcut mâlc, a băgat capul în păpușoi. La fel când nu a curs apa caldă și italienii nu au putut face duș.

Cum a dat un premiu UEFA,  o …plachetă, cum CJ-ul a dat repede …comunicat.

”Stadionul Cluj Arena, obiectiv de infrastructură sportivă edificat și administrat de Consiliul Județean Cluj, a fost premiat de UEFA pentru reușita organizării Campionatului European de Fotbal pentru Tineret, ediția 2023, dar și pentru investițiile realizate de forul administrativ județean în acest important obiectiv sportiv”, conform unui comunicat.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am primit cu o mare satisfacție această plachetă din partea celui mai înalt for fotbalistic european, în semn de aleasă mulțumire și recunoștință pentru modul în care am găzduit meciurile, felul în care s-a prezentat stadionul și gazonul, dar și pentru implicarea și colaborarea noastră în reușita evenimentului care a pus din nou Clujul pe harta fotbalului mondial. De asemenea, sunt bucuros că eforturile și banii investiți de noi în acest stadion aduc noi și noi beneficii, iar astfel de evenimente reconfirmă oportunitatea deciziei de a construi această arena ultra-modernă, la cele mai înalte standarde sportive de la acel moment”. 

Stadionul Cluj Arena a găzduit în perioada 22 iunie – 2 iulie patru meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal U21, printre care și un sfert de finală, deosebit de spectaculos, desfășurat între reprezentativele Franței și Ucrainei, și încheiat cu victoria țării vecine, cu scorul de 3-1.

Găzduirea acestei competiții sportive se adaugă celor peste 1.000 de evenimente găzduite de stadionul Cluj Arena în ultimii 12 ani și în cadrul cărora au participat peste 2,5 milioane de persoane.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *