Coordonatorul AUR Cluj a ridicat problema transportului interjudețean. „Decența ne cere să propunem soluții”

În cadrul conferinței de presă săptămânale organizate de către deputatul de Cluj Alin Colesa (membru AUR), coordonatorul filialei județene a partidului, Cristian Sipos a ridicat problema transportului interjudetean. Acesta și-a exprimat compasiunea pentru navetiștii care sunt puși în situații jenante și a oferit soluții în acest sens pentru administrația locală.

„Dragi Clujeni, astăzi mă adresez cu un sentiment de mare indignare față de problema transportului interjudețean.

Transportul se realizează astăzi cu autocare, microbuze, autobuze care au o singură stație legală. Această stație este la autogara Fanny. Se răsfira în oraș fără stații autorizate, punând călătorii în situații jenante, locuri arbitrare. Cum ar fi zona tipografia „Ardeal” sau zona comandamentului militar, unde șoferii opresc fiind foarte atenți să nu ii vadă poliția.

Unde oamenii aștepată în ploaie, în soare, în frig, pe iarbă, vorbesc de imprimeria „Ardealul”, fără să aibă o stație decentă.

Acest lucru nu este acceptabil. Decența ne cere să propunem soluții. Astfel, AUR Cluj propune niște stații de descărcare, la intrare în oraș în toate direcțiile urmând o strânsă colaborare cu compania de transport local, adică cu CTP-ul, și să se desfășoare în condiții civilizate.” a declarat Cristina Șipos, coordonator AUR Cluj

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *