Dan Petrescu a făcut lumină: „Am amânat pentru licență” + „Altercația a fost pe teren”

Antrenorul CFR-ului a susținut conferința de presă premergătoare meciului de luni, cu Rapid, ora 20:30.

Tehnicianul  crede că „trebuie să privim înainte, ce a fost a trecut. Aștept o reacție pozitivă din partea jucătorilor, au fost scuze normale ținând cont de oboseala acumulată. Oboseala a făcut ca noi să pierdem, însă eu nu-mi revin repede indiferent cum pierd. Asta nu e bine pentru sănătatea mea, dar îmi trebuie cel puțin 2-3 zile. Bine că n-am avut meci la 3 zile și am avut puțin timp să ne odihnim.”

Dan Petrescu a clarificat situația privind o implicare financiară a sa la club. „Nu am puterea asta să vin acționar, am amânat foarte mulți bani pe care îi am de primit, vreo 4-5 luni. Oricum amân pentru a primi licența.

Nu am dat bani împrumut. Dacă ar fi fost nevoie, 100% aș fi făcut-o pentru Neluțu (Ioan Varga zis Neluțu, finanțator CFR n.r. ) și pentru CFR. Nu mi-a cerut nimeni, eu doar amânări am făcut”, a precizat antrenorul de 55 de ani.

După eliminarea CFR-ului din Cupă, s-a vorbit despre o altercație între Andrei Burcă și Karlo Muhar, doi dintre cei mai importanți jucători ai campioanei. Petrescu a confirmat acest aspect, spunând că nu au avut o altercație în vestiar, ci pe teren. Nu s-au atins, nici măcar nu s-au apropiat. I-am lăsat să își vorbească, mie îmi plac chestiile astea. Cred că a durat vreo două minute, după care antrenamentul a continuat.”

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *