Dan Petrescu avertizează: „Nu cumva să credem că va fi un meci ușor!”

Dan Petrescu a susținut sâmbătă conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid. Acesta a vorbit despre forța echipei antrenate de Adrian Mutu și despre problemele pe care le are CFR în compartimentul ofensiv:

„Acesta este un nou campionat pentru că s-au luat puncte, este mult mai strâns. Trei puncte câștigate sunt trei puncte acum, nu un punct jumătate cum era în timpul sezonului. Rezultatele ne dau un moral bun, dar nu trebuie să subestimăm adversarul. Rapid are cea mai bună apărare și cele mai puține goluri încasate. Au jucători cu mare experiență, antrenorul a făcut o treabă foarte bună. Este clar că noi vrem să câștigăm campionatul, dar cred că și Rapid are această dorință. Noi nu avem probleme de lot din ce știu, doi jucători nu s-au antrenat ieri, dar e posibil să se antreneze astăzi. Înainte de pauzele competiționale este foarte greu să îi motivez, așa s-a întâmplat și la meciul cu Hermannstadt de dinainte de vacanță, urmează să am discuții individuale cu fiecare. Eu am vorbit doar în prima zi cu Jo, a făcut două antrenamente cu preparatorul și din ce știu a plecat deja. Mi-aș dori foarte mult un jucător de atac, dar nu știu dacă vom găsi. Pe mine m-a supărat că a plecat Malele după ce am făcut lotul. Dacă pleca înainte găseam pe altcineva. Poate am noroc să găsesc un atacant în pauza competițională.”

De asemenea, ”Bursucul” a vorbit și despre echipa națională:

„Va fi foarte greu cu Andorra. Nu cumva să credem că va fi un meci ușor! Dacă pierzi puncte cu Andorra este greu să te califici, sper să aibă o zi bună un jucător de la noi. Contează foarte mult startul dar nu sunt două meciuri decisive. Toți jucătorii de la națională sunt de clasă. Șase puncte cu Andorra și Belarus ar da un moral fantastic echipei.”

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *