Dan Petrescu, optimist înainte de meciul cu FCSB: „În fotbal contează doar să câștigi. Cred că va fi un meci de care-pe-care”

CFR Cluj o întâlnește duminică, pe teren propriu, pe FCSB, principala contra-candidată la titlu în ultimii ani. Chiar dacă nu se va putea baza pe trei jucători, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu (55 de ani) are încredere în echipa lui și speră ca arbitrajul să nu influențeze rezultatul partidei.

Dan Petrescu: „Nu e bine să găsim scuze”

„Nu am reușit să mai recuperez din jucători. În următoarele 2-3 meciuri sigur nu vor juca  Camora, Deac și Boateng. N-am avut timp să antrenez echipa. Când lipsesc jucători importanți, la orice echipă din play-off se vede. Trebuie să facem față fără ei, nu e bine să găsim doar scuza asta.

Stadionul va fi plin, lumea își dorește victoria. Cei care vor juca trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR. Cred că va fi un meci de care-pe-care. Nu e un meci decisiv, dar e foarte important.”

„Îmi doresc să nu vorbesc de arbitraj”

Meciul din Gruia va fi arbitrat de Radu Petrescu, în timp ce în camera VAR va fi Istvan Kovacs. Întrebat despre acest lucru, antrenorul CFR-ului crede că „e bine că au ales un arbitru cu ecuson FIFA. Cel mai mult îmi doresc ca la final să nu vorbesc de arbitru. Importante sunt liniile astea, cine, cum le trage.”

„Va conta și șansa, dacă marchezi primul, de exemplu. Și FCSB, și Craiova arată bine, dar au și ei problemele lor. Sunt multe metode prin care motivez echipa, nu încerc doar într-un fel. Încerc să găsesc ceva nou, poate un video sau o ședință. Nu pun prea multă presiune, presiunea e deja mare la un meci cu FCSB. Oricum, în fotbal contează doar să câștigi.”, a concluzionat Dan Petrescu.

Text: de Sergiu Crăciun, student la Jurnalism, an 1, UBB

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *