Dan Petrescu, prima reacție după meciul cu Farul: “Când pierd, îmi pierd controlul”

Dan Petrescu (55 de ani) a sustinut astăzi conferința de presă premergătoare barajului cu FCU Craiova. Câștigătoarea va lua startul pentru calificarea în grupele UEFA Europa Conference League.

Antrenorul fostei campioane a prefațat duelul de mâine.A comentat, mai apoi, incidentele petrecute la finalul meciului cu Farul Constanța și a precizat cât de mari sunt problemele financiare cu care se confruntă clubul.

Petrescu: „Se vor bate la play-off anul viitor!”

“Barajul acesta nu trebuia să se joace. Noi suntem pe locul 3, Craiova pe 7. E un meci decisiv, e o stare de oboseală, fiind al 63-lea meci din acest sezon. Sper ca băieții să facă un meci excelent și să califice echipa în Europa.

Trebuie să facem cel mai bun meci din ultimul timp. În opinia mea, adversarul este unul de play-off. Dacă vor rămâne aceiași jucători și același patron, anul viitor se vor bate cel puțin la podium. Nu m-am uitat la niciun meci din play-out, acum am realizat că sunt foarte buni.”

 Scuze pentru Hagi și Iașko: „Regret tot ce am făcut”

“Bursucul” a comentat schimburile verbale avute cu Zoli Iașko, director sportiv Faru și Gică Hagi, antrenor Farul,  după fluierul final al meciului din ultima etapă: „Mi-am dat seamă că-mi fac rău singur. Am greșit, mi-am cerut scuze față de Hagi și Iașko, i-am sunat personal. Nu trebuia să fac ce am făcut, dar am circumstanțe. În play-off n-am primit vreo 8 penalty-uri, dar împotriva noastră se dau penalty-uri pe bandă rulantă.

S-au adunat foarte multe, însă n-aveam voie să fac asta. Cer scuze nu doar lui Hagi, celor de la Farul, ci și celor care m-au văzut în starea în care eram. Mama mi-a zis <<Ce faci, vrei să mori pe teren?>>. A fost o greșeală de-a mea, dar când pierd, câteodată îmi pierd controlul. Regret tot ce am făcut”, a declarat Dan Petrescu.

Pleacă de la CFR?

Tehnicianul clujenilor a negat o posibilă plecare a sa la Jeonbuk Hyundai, așa cum presa din Coreea de Sud anunța ieri. „Am mai multe oferte, însă nu din Coreea. Mai am contract un an. Dar nu pot să plec până nu-și dă acordul și patronul, el va decide viitorul meu. Cu patronul am stabilit că ne vom vedea după meciul de mâine. Eu vreau să rămân în continuare, dar depinde foarte mult și de acest rezultat.”

Restanțe salariale de 6 luni!

Tot în cadrul conferinței, Petrescu a confirmat problemele financiare cu care se confruntă clubul, spunând că nu și-a primit salariile pentru ultimele 6 luni. Totuși, antrenorul nu crede că este o explicație pentru rezultatele modeste din ultimul timp. CFR Cluj a încheiat sezonul pe locul 3, la 11 puncte de Farul, noua campioană a Superligii.

sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *