Drulă, președinte USR, la Cluj, despre Metrou și Centură: ”Dacă ne urcăm pe dealuri nu vedem nici un șantier pornit”

Președintele USR, Cătălin Drulă, s-a referit sâmbătă, 18 martie, la Cluj-Napoca, după Liga Aleșilor Locali, într-o conferință de presă, la principalele proiecte ale Clujului, Metrou, Tren și Centura Metropolitană. Fost ministru al Transporturilor, acesta a criticat dur modul în care administrația Boc a actionat în legatura cu aceste proiecte.

”Să le luăm pe rînd. Metroul e întârziat de cinci ani, e contestată licitația, mai durează, o să se depășească termenul din PNRR și va fi foarte rău pentru Cluj să se înceapă un șantier imens și să fie finanțare. Dacă ne urcăm acum pe dealurile Clujului nu vedem nici un șantier. Eu știu că un proiect de infrastructură se începe cu un șantier. Despre trenul metropolitan putem spune că nu a fost în stare dl Boc să ia un aviz de la Grindeanu, așa bine se înțeleg. Deci e un delay mare și acolo. Așa administrează PNL-ul aceste proiecte al clujenilor. În loc să le rezolve Boc m-a atacat, dar acum văd că a lăsat-o mai moale”, a spus Drulă.

El a ”chemat la luptă„ toate forțele de dreapta. ”Vom face discuții si negocieri cu toate forțele europene, democratice, liberale, de dreapta ca să dăm jos acest partid mare, PSD și anexa sa PNL, să venim noi la guvernare”, a spus președintele USR.

Referitor la ascensiunea în sondaje al partidului AUR, pe locul 3 în acest moment, Drulă a spus că „sper ca românii să își dea seama că nu sunt o soluție, că e populism și cred că poporul are rațiune și inteligență și va merge cu alte forțe politice”, a încheiat Drulă.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *