Drulă: Sunt evident un potenţial candidat la prezidenţiale. Ca profil mi se potriveşte mai mult o funcţie executivă. Când mă uit la cine sunt potenţialii candidaţi, prind curaj

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat luni, în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News TV, că este evident un potenţial candidat la prezidenţiale, dar a precizat că decizia va fi luată în partid. Drulă a mai spus că vor avea un tandem preşedinte-premier şi a precizat că lui, ca profil, i se potriveşte mai mult o funcţie executivă. ”Când mă uit în jur la potenţialii candidaţi, prind curaj”, a mai afirmat el citat de news.ro

”Sunt evident un potential candidat la prezidenţiale. În primul rând, aş vrea să găsim formula cea mai bună pentru întreaga serie de alegeri. O să avem un tandem preşedinte-premier. Mie ca profil mi se potriveşte mai mult o funcţie executivă, aşa m-am văzut întotdeauna”, a spus Drulă.

El a precizat că va exista o discuţie în partid în privinţa candidaturii. ”Când mă uit în jur la cine sunt potenţialii candidaţi, prind curaj”, a mai spus liderul USR.

Cătălin Drulă a arătat că alegerile europarlamentare sunt primele în 2024 şi ”un rezultat sub aşteptări la europarlamentare pentru un partid te pune într-o poziţie dificilă pentru cursa din toamnă”, pentru că sunt deschiderea marelui show electoral.

”Nu vreau să anticipez dar cred că există un mare potenţial pentru USR în 2024, pentru că, cu cât trece timpul se cristalizează opţiunile. Opţiunile sunt blocul FSN, sistemul, blocul mamut, pe partea cealaltă opţiunea extremistă şi există o singură opţiune modernizatoare, liberală şi acolo este USR şi muncim să construim întreaga garnitură de candidaturi pentru 2024, mergem şi vorbim din uşă în uşă”, a precizat Drulă, arătând că au avut 1.000 de înscrieri în partid, de la începutul anului.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *