E OFICIAL: Dragoș Militaru s-a întors ca antrenor la Unirea Dej!

Dragoș Militaru (33 de ani) a revenit ca antrenor al Unirii Dej. Anunțul a fost făcut astăzi de către gruparea ardeleană iar Militaru va debuta sâmbătă, în deplasare la Corvinul Hunedoara.

Calvarul pare să fi luat sfârșit pentru Unirea Dej. După ce în weekend au obținut prima victorie după mai bine de două luni, clubul a anunțat astăzi revenirea antrenorului ca a reușit calificarea în play-off-ul Ligii 2 în sezonul trecut. Dragoș Militaru a semnat un contract valabil până în vara anului viitor și va avea ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare. Dejul ocupă locul 18 în clasament după 11 etape, timp în care au înregistrat 3 victorii, un egal și nu mai puțin de 7 înfrângeri.

Unirea Dej s-a despartit de antrenorul Dragos Militaru | Contractul nu a  mai fost prelungit - Dejeanul.ro
Militaru a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului trecut în Liga 2 // sursa foto: Dejeanul.ro

Militaru și Brigada Someșeană, înapoi!

Militaru se întoarce, astfel, la clubul unde a avut cel mai mare succes în carieră. Acesta semnase în vară la Chindia Târgoviște, club care a retrogradat sezonul trecut în liga secundă și care are ca obiectiv revenirea în primul eșalon, însă a fost demis după numai 3 meciuri.

Ardelenii erau fără antrenor în acest moment după ce tehnicianul care l-a înlocuit tocmai pe Militaru a fost demis la începutul acestei luni. Dacian Nastai a debutat cu o victorie la Dej, apoi echipa s-a prăbușit iar rezultatele l-au condamnat pe fostul antrenor de la FCSB II sau Unirea Constanța. Sub comanda sa, Unirea Dej a marcat doar 8 goluri și a încasat 18, iar 6 meciuri s-au încheiat fără gol marcat de către alb-albaștrii.

Odată cu revenirea lui Militaru la Dej, și o parte din galeria echipei va reveni la stadion. Membrii din Brigada Someșeană au boicotat meciurile echipei câtă vreme gruparea era pregătită de Dacian Nastai, însă au fost prezenți la ultimul meci, cu Progresul Spartac, câștigat cu 1-0. Aceștia i-au scandat numele antrenorului care a promovat echipa din Liga 3 în Liga 2, asta după ce la meciul cu Unirea Slobozia au afișat un mesaj de susținere pentru antrenorul originar din Gorj: „Dacă ne vreți alături de voi / Aduceți-l pe Dragoș înapoi!!!”

sursa foto: Radio Accent

Distribuie articolul pe social media: