Echipa IGSU trimisă în Turcia A SALVAT UN OM! Acum e aproape să salveze încă o persoană

IGSU comunică pe pagina de Facebook că salvatorii români trimiși în Turcia au reușit să scoată în viață de sub dărâmături un bărbat. În aceste momente sunt angrenați într-o mișune de salvare a unei alte persoane.

„Pe parcusul nopții, echipei RO-USAR i-a fost repartizată o nouă zonă de intervenție în partea de Nord-Vest a orașului Antakya (vechea Antiohia n.r.), iar în urma acțiunilor de căutare desfășurate a fost identificată 1 persoană de sex masculin, de aproximativ 40 ani, cu un membru inferior prins sub o grindă de beton. Victima a fost recuperată în viață, în jurul orei 05.45 (ora locală). În această locație au mai fost identificate, până în prezent, încă 2 persoane decedate.

La acest moment, salvatorii români execută o altă misiune, în aceeași zonă, pentru extragerea unei persoane de sex masculin, de aproximativ 16 ani, prinsă sub elemente de construcție prăbușite. Membrii echipajului execută manevre pentru realizarea unui culoar de pătrundere către victimă.
Din informațiile primite, în această locație ar fi cel puțin 2 persoane decedate.
Salvatorii români se află în permanentă legătură cu autoritățile turce, reprezentanții AFAD (Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor și a Situațiilor de Urgență) fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acțiune a intervenției echipelor venite în sprijin.
Imaginile sunt din timpul misiunii de ieri, derulată pentru recuperarea celor trei persoane prinse sub dărâmături.”, este redat în postarea de pe rețeaua socială.

Atenție, imagini care pot avea un puternic impact emoțional!

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *