Emil Boc a făcut anunțul momentului! Ce se întâmplă cu străzile Kogălniceanu, Universității și Iuliu Maniu?

Emil Boc a făcut anunțul momentului în această seară. Prin intermediul unui videoclip postat online, edilul municipiului a prezentat decizia Comisiei de circulație cu privire la pietonalizarea străzilor Kogălniceanu, Universității și Iuliu Maniu.

Dragi Clujeni, în această după-amiază am luat decizia în Comisia de circulație cu privire la pietonalizarea străzilor Kogălniceanu, Universității și a arealului adiacent. Vreau să va mulțumesc tuturor, celor peste 1600 de cetățeni care online s-au exprimat pro sau contra […]. Comisia de circulație a Municipiului Cluj-Napoca, în unanimitate decizia de pietonalizarea a străzilor Kogălniceanu, Universității, Iuliu Maniu, după cum urmează.

Accesul va fi permis pe aceste străzi doar riveranilor, în urma propunerilor venite de la dumneavoastră, inclusiv autobuzele școlare care aduc copiii la școală vor putea intra pe străzile Kogălniceanu și Universității, doar pentru acest scop. Iar în privință străzii Iuliu Maniu strada va fi pietonalizata pe aria de la Piață Unirii până la strada Baba Novac. 

De asemenea s-a luat decizia că strada Baba Novac să rămână deschisă traficului pentru a face legătura între străzile Avram Iancu și Bulevardul Eroilor.” a transmis Primarul Emil Boc

 

 

Distribuie articolul pe social media: