Eșecul în derby-ul local i-a fost „fatal” lui Toni Petrea. Antrenorul, demis după un start de sezon sub așteptări

În ciuda investițiilor de peste 1 milion de euro alocate de Primăria condusă de Emil Boc, „U” Cluj a continuat, în acest debut de sezon, să arate o formă ștearsă, linia rezultatelor fiind similară cu cea din campionatul trecut, când echipa se bătea pentru salvarea de la retrogradare. Pentru această situația, principalul personaj socotit vinovat atât de fani cât și de specialiști a fost antrenorul Toni Petrea, „propulsat” în fotbalul românesc de clubul bucureștean patronat de Gigi Becali și responsabil pentru retrogradarea Chindiei Târgoviște în eșalonul secund la capătul sezonului recent încheiat.

În cele din urmă, înfrângerea greu de digerat din derby-ul cu rivala locală CFR, chiar pe Cluj Arena, se dovedește „picatura care a umplut paharul” și pentru conducere. Cu scurt timp în urmă, clubul universitar a emis un comunicat, prin care anunță despărțirea de tehnicianul de 48 de ani.

Rămâne de văzut ce înlocuitor va găsi echipa universitară, în contextul în care investițiile publice tot mai pronunțate în conturile clubului atrag o presiune adițională în privința rezultatelor.

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *