EXCLUSIV – Nelson Mondialu nemulțumit de situația locurilor de parcare din cartierul Mănăștur

Cunoscutul vloger clujean Nelson Mondialu este nemulțumit de situația locurilor de parcare din cartierul sau de baștină, Mănăștur. Într-un videoclip postat astăzi pe Youtube, simpaticul influencer își prezintă „of”-ul legat de o situație care îi afectează zilnic pe toți clujenii. Situația lipsei locurilor de parcare în Cluj-Napoca este deja celebra, mulți cetățeni fiind nevoiți să își parcheze autoturismele în fel și fel de moduri nefirești.

În videoclip, Nelson Mondialu își expune , în stilul caracteristic, nedumerirea și nemulțumirea în privința acestei teme, prezentând cauze dar și rezolvări pentru acestă problema stringentă a urbei noastre.

În opinia lui Nelson, principalii vinovați pentru această situație sunt chiar cetățenii care populează cartierul Mănăștur. Nelson Mondialu consideră că proprietarii de apartamente din Mănăștur s-au mutat la țară, dând apartamentele în chirie pentru studenți și implicit, cedându-le acestora ilegal și locul de parcare. Această chestiune a fost speculată în trecut și de alte persoane afectate de lipsa locurilor de parcare din cartierele Clujene.

Acest clip este făcut către primăria județului și municipiului Cluj, special către doamna care se ocupă cu parcările din cartierul Mănăștur. Uitați doamna, aceste parcări nu știu cum îs date și cum is puse spre orânduire. Uitați, mașină de Ilfov, nu vreau să arăt alte mașini. Dincolo, mașină de Alba. Acuma, întrebarea mea îi, aia vin din București, din Brașov, din Buzău și au parcări aicea? Ce se întâmplă doamna? Și eu cu patru mașini am o singură parcare. Înțelegeți? Uitați, și acolo nia, aici is mașini de Cluj da înghesuite toate! Nu le faceți aici la oamenii ăștia acolo nia o banca (n. red – arată către un grup de pensionari care stau la povești) o băncuță […]. Aici în blocurile astea is o groază care și-au dat apartamentele în chirie și au venit, nu avem treabă, elevi și studenți în chirie. Dar cu mașini! Ei s-au dus la țară și au dat parcarea la elevi și studenți, chiar dacă ei și-au vândut mașina. Alții, și-au vândut apartamentele și o lăsat în continuare să se plătească pe numărul de înmatriculare a mașinii, parcare și au dat parcarea in refolosinta celui care a cumpărat apartamentul.” a declarat Nelson Mondialu

Distribuie articolul pe social media: