Expoziție de artă și degustare de vin în localul Sam’s House din Cluj-Napoca

Toți pasionații de artă plastică sunt așteptați vineri, 14 iulie, la o expoziție care va avea loc în incinta localului Sam’s House din Cluj-Napoca. Lucrările plastice vor fi expuse în localul de pe Bulevardul Eroilor nr. 47 începând cu data de 14 iulie și până în data de 16 iulie. Vizitatorii vor putea admira tablourile artistei Ioana Cristina Morar, artistă originară din județul nostru. De asemenea, participanții vor putea lua parte și la o degustare de vin pregătită de organizatorii evenimentului.

Te invităm să descoperi o fascinantă expoziție de artă organizată de cei de la Sam’s House, un spațiu cochet situat în inima orașului Cluj-Napoca.

Acest loc deosebit oferă un cadru perfect pentru a te conecta cu arta și a te bucura de o experiență unică, acest eveniment fiind realizat în colaborare cu talentata artistă Ioana Morar. Evenimentul va debuta în data de 14 iulie, începând cu ora 18:00, expoziția urmând să fie disponibilă oricui până duminică16 iulie.
În cadrul acestui eveniment artistic, vei avea ocazia să admiri creațiile inedite ale Ioanei Morar, un amestec captivant de culori, texturi și emoții transpuse pe pânză cu pricepere și pasiune. Fiecare tablou este o poveste în sine, ce te va purta într-o călătorie prin lumea imaginației artistei.
Pentru a-ți face vizita și mai plăcută, organizatorii expoziției au pregătit și câteva surprize. La sosire, vei fi întâmpinat cu o degustare de prosecco oferită din partea casei, care îți va încânta simțurile și te va pregăti pentru o experiență artistică deosebită.
Pe parcursul evenimentului, vei avea oportunitatea de a participa la o degustare inedită, în care vei putea savura bucăți mici din preparatele viitoare ale acestei locați inedite. Gusturile și aromele delicate se vor împleti într-o sinfonie culinară, oferindu-ți o anticipare a bucuriilor gastronomice ce vor urma.
Pentru iubitorii de vin, organizatorii au pregătit o degustare specială. Veți fi conduși printr-o selecție de vinuri fine, iar somelierii îți vor dezvălui secretele ascunse ale acestor licori nobile. Vei putea experimenta notele subtile și nuanțele rafinate, redescoperind arta degustării într-un mod inedit.
Nu rata ocazia de a participa la această expoziție de artă fascinantă, în care te vei putea bucura de creațiile unui talent autentic precum Ioana Morar. Într-un cadru plin de rafinament, vei putea admira tablourile sale excepționale și vei trăi o experiență completă, înconjurat de delicii culinare și bucurii vinicole.
Te așteptăm cu brațele deschise să descoperi frumusețea și magia artei, la Sam’s House!” au anunțat organizatorii evenimentului, într-o postare pe Facebook.
Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *