FCSB dă lovitura pe final în Gruia și se apropie la șase puncte de campioană

După ce meciul a fost întârziat din cauza unor probleme tehnice, partida dintre CFR și FCSB a început aprig, ambele echipe având intrări la limită, atacantul de la FCSB, Compagno, primind chiar cartonașul galben în minutul 2.

FCSB a fost echipa mai periculoasă în prima repriză. Feroviarul Krasniqi a avut inițiativa și a ratat cele mai mare ocazii. Mai întâi, Târnoveanu a scos șutul puternic trimis de kosovar (min. 13). Acesta a mai avut două ocazii mari, în minutele 24 și 30, dar defensiva bucureșteană a rezistat. Totuși, cea mai mare șansă de gol a avut-o atacantul de la FCSB, Cordea. Mingea l-a găsit singur în careu pe acesta, dar din cinci metri nu l-a putut învinge pe Scuffet (min. 15).

Repriza a doua a fost mul mai slabă din punct de vedere al ocaziilor. Scuffet a avut din nou o intervenție foarte bună la șutul din colțul scurt al lui Octavian Popescu din minutul 50. 20 de minute mai târziu, Târnoveanu a ieșit și el în evidență la mingea trimisă de Yeboah, din doar câțiva metri, pe poartă. Singurul gol al meciului a fost reușita lui Edjouma din finalul partidei. Acesta l-a învins, simplu, după o pasă senzație a lui Tavi Popescu, pe Scuffet, din câțiva metri, și a adus dezamăgirea în Gruia.

În urma acestei victorii, FCSB se apropie la doar șase puncte de CFR Cluj și clasamentul se strânge și mai tare în partea de sus.

sursă foto: prosport.ro

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *