Fostul atacant al lui U și CFR, Ilie Lazăr, în emisiune AGORA: ”Cred că U are un ușor avantaj în Derbyul de azi, dar cel mai bun să câștige”

Fostul atacant al anilor 90-2000, a lui U Cluj și CFR Cluj, Ilie Lazăr, a fost invitatul emisiunii AGORA găzduită pe pagina de facebook Curierul de Cluj de jurnalistul clujean Tiberiu Fărcaș. Cei doi au prefațat Derbyul de Cluj din această seară de la ora 21.30, de pe Cluj Arena dintre cele două concitadine.

Întrebat pe cine vede favorită, Ilie Lazăr, care a jucat în 1991 și 1992 pentru CFR în două derbyuri, ambele pierdute de echipa sa, și a dat un gol din 11 metri, a spus că ”analizînd până acum meciurile celor două echipe și faptul că U Cluj joacă acasă, pe Cluj Arena, cred că are avantaj în plus, publicul. E o situația mai favorabilă pentru U, aș înclina spre ei de data asta. Ambele echipe au schimbat loturi, antrenori, CFR joacă un alt stil, mai ofensiv un pic decât cu Dan Petrescu. Cred că va fi un meci de luptă, ambele echipe vor da totul și sper să vină cât mai multă lume la meci, cel mai bun să câștige. Nu am o preferată, țin la ambele cluburi, sper să fie un adevărat Derby de Cluj”, a spus Ilie Lazăr.

Puteți vedea emisiunea integral aici:

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *