FOTO & VIDEO: Atmosferă din alte vremuri la Cluj Folk Fest 2023

Finalul acestei săptămâni a adus motive de bucurie publicului clujean pasionat de muzică folk, dar și celor care doresc poate doar o pură ieșire în familie sau alături de prieteni într-un ambient plăcut și liniștit. În acest weekend, oameni de toate vârstele au ocazia deosebită de a participa la cea de-a 3-a ediție a festivalului Cluj Folk Fest, găzduit în premieră în acest an de Camping Colina (locație aflată în cartierul Mănăștur). Dacă precedentele două ediții au avut loc la Casa de Cultură a Studenților (o populară locație pentru spectacolele folk de dinainte de Revoluție), alegerea din acest an a organizatorilor a dat participanților șansa de a experimenta nostalgia vremurilor trecute într-un mediu înconjurat de natură, aer curat și liniște, poate unul mult mai propice pentru a aprecia la maxim atmosfera relaxantă și veselă conferită de muzica folk.

Festivalul a debutat vineri, 8 septembrie, cu spectacolele artiștilor Teodora Iacob & The White Notes, Daniel Făt, Sunt un Frate Tânăr (tribut Florian Pittiș & Pasărea Colibri), Florin Chilian și Semnal M (acustic).

Teodora Iacob & The White Notes

Daniel Făt

Sunt un Frate Tânăr (Teo Boar, Dorin Andone, Vlady Cnejevici)

Prima seară a festivalului a fost închisă de concertul formației Semnal M, urmat de un călduros foc de tabără.

Evenimentul mai continuă și astăzi, cu recitaluri din partea artiștilor Ana Maria Ivan (câștigătoarea concursului Cluj Folk Fest 2022), Adrian Sărmașan, Zoltan Butuc, Cristian Buică și Dinu Olărașu.

Fotografii realizate de Alexandru Poenar, fotoreporter Curierul de Cluj

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *