Gazeta Sporturilor: ”Finanțatorul CFR, Ioan ”Neluțu” Varga, iese din fotbal”

Ioan ”Neluțu” Varga, patronul ardelenilor, a anunțat că iese din fotbal, în urma decizilor arbitrului din meciul CFR-Universitatea Craiova 1-1, conform gsp.ro.

Varga consideră că echipa sa a fost dezavantajată de arbitrajul de la meciul cu oltenii. Arbitrul Radu Petrescu l-a eliminat pe Andrei Ivan, apoi a anulat „roșul” după consultarea VAR. Jucătorul Craiovei îl faultase pe Boateng, atac cu talpa sus. Apoi, tot Ivan a egalat la o fază confuză, la care VAR-ul a decis că nu este ofsaid.

„Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul VAR din Belgia. M-au pierdut ca investitor din fotbal, e ultima mea intervenție”, ar fi declarat Nelu Varga. Mesajul de la patronul CFR-ului a fost citit de Vali Moraru, moderatorul emisiunii „Digi Sport Special”, în direct la Digi Sport 1 TV.

„Ce să mai spun? Șapte din șapte meciuri (n.r. – în care Petrescu consideră că CFR a fost dezavantajată). Ne-au ciuruit, ne-au curățat. Șapte din șapte decizii luate împotriva CFR-ului! Azi a dat roșu la Ivan, nu mai e roșu. A dat penalty la Constanța, nu mai e penalty (n.r. – se referă la penalty-ul primit inițial de CFR cu Farul, apoi anulat după intervenția VAR).

Ne-au făcut praf cu VAR-ul. Interesul e să nu meargă CFR în Europa, să vedem ce vor face celelalte echipe acolo. Dă-mi ce e al meu, nu veni să faci ce a făcut băiatul ăsta azi! Fotbalul e istorie, băiatul ăsta a venit și a arbitrat anti-CFR”, a spus Petrescu la Prima Sport, pentru ca imediat să plece valvârtej, fără să mai ofere alte declarații.

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *