George Simion, despre modul în care AUR strânge banii de la membri: Avem un card Standard, unul Argint şi unul Gold, pentru fiecare dăm beneficii

George Simion, preşedintele AUR, a declarat miercuri despre modul în care formaţiunea strânge banii de la membri că totul este digitalizat şi că au un card Standard, unul Argint şi unul Gold, iar pentru fiecare dau anumite beneficii, la Gold fiind specificată o întâlnire cu liderul, informează News.ro.

Liderul AUR a mai spus că partidul organizează şi cine, pe model american, pentru strângerea de fonduri. Simion a mai spus că partidul are în acest moment în jur de 8 milioane de euro, cu care au finanţat caravana medicală.

George Simion a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, că AUR are 20.000 de membri de partid. ”Noi ne-am digitalizat. Avem un card Standard, unul Argint şi unul Gold, pentru fiecare a trebuit să dăm beneficii, şi acolo e specificată o întâlnire cu George Simion, la Gold. Pe model american, noi facem şi cine pentru strângere de fonduri. Am avut la Palatul Mogoşpaia, în mai multe judeţe, în felul acesta ne-am finanţat caravana medicală”, a spus preşedintele AUR.

Întrebat câţi bani au în contul partidului, George Simion a spus: ”Cred că vreo 8 milioane de euro, am dat drumul la caravana medicală”.

George Simion a mai spus că, pentru că AE nu i-au lăsat să construiască un spital din subvenţie, au decis să facă această caravană, pentru care trebuia să cumpăre din Germania tirurile dar au găsit un producător român la Baia Mare.

Liderul AUR a mai spus că până acum caravana AUR a tratat 2.600 de pacienţi care au venit cu diferite probleme, caravana având ECG, analize de sânge, cabinet oftalmologic.

”Ce m-a şocat, sunt oameni care nu au ajuns la un medic în viaţa lor”, a arătat Simion, precizând că au ajuns cu această caravană în Bacău, Neamţ, Suceava, Vaslui, Galaţi. ”Am ajuns în nişte sate uitate de lume.  Am fost şi în oraşe unde spitalele au fost închise în vremea lui Boc”, a mai afirmat Simion.

 

Distribuie articolul pe social media:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *