Jucătorul CFR-ului va fi amendat! Balaj: „O să primească o sancțiune”

Fundașul israelian de la CFR Cluj, Ziv Morgan (23 de ani), a încălcat protocolul echipei de a nu discuta cu presa fără acceptul clubului și va primi o sancțiune, a anunțat Cristi Balaj (52 de ani), președintele ardelenilor, pentru Fanatik.ro

Transferat în această vară de la Hapoel Ironi, Morgan a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre problemelor politice din Israel, în ciuda faptului că nu a avut acordul clubului pentru a discuta public despre acest lucru. Cu toate acestea, un jurnalist i-ar fi transmis că a primit acceptul CFR-ului pentru interviu, moment în care fotbalistul care a evoluat în 9 meciuri pentru alb-vișinii a încălcat regulamentul clubului din Gruia și va fi sancționat.

Cristi Balaj a fost arbitru FIFA înainte de a ocupa funcția de președinte la CFR Cluj // sursa foto: Eurosport

Balaj: „Doar în pielea lui să nu fii”

“Morgan s-a întors. Noi nu i-am dat voie să dea interviu, am încercat să-l protejăm și am și solicitat presei să-l ierte. Mai puțin un jurnalist, care nu a primit aprobarea, culmea, a și cerut-o. A cerut aprobarea de la clubul nostru, i-am spus că nu îi permitem. Și l-a sunat pe jucător și i-a spus că are acceptul nostru. L-a sunat pe Morgan. Și am fost dezamăgiți pentru că am refuzat oameni din presă alături de care colaborăm foarte bine.

E o situație politică și am încercat să-l protejăm. Și acel jurnalist care ne-a sunat și i-am spus că nu are voie l-a sunat și i-a spus că are acceptul clublui. Eu vreau să zic cât se poate de sincer, nu are rost să ne ascundem. Morgan o să primească sancțiune, bineînțeles. Noi nu i-am dat  voie să vorbească. O să avem o discuție cu el și vedem care o să fie sancțiunea. E și o situație specială, jucătorul a fost de bună credință.

El în momentul în care a discutat cu jurnalistul respectiv, sau nu numai cu el, a spus că nu se poate fără acceptul clubului. Când a sunat înapoi nu s-a gândit că omul… mă opresc. A fost și într-o situație specială, doar în pielea lui să nu fii”, a declarat Cristi Balaj pentru sursa citată.

sursa foto: gsp.ro

Distribuie articolul pe social media: